Home Uncategorized Tayna dhe Azet bëhen bashkë?

Tayna dhe Azet bëhen bashkë?

Numri i kërkuar nga Tayna për komente ka kaluar pritshmëritë e saj.

Dhe si rrjedhojë, reperja ka zbuluar surprizën.

Ajo dhe Azet më 30 qershor sjellin duetin e dytë me Azetin.

‘Tequila’ quhet projekti muzikor i cili është gati.