Home Uncategorized Gili, po pyesin, a je ti në këto foto?

Gili, po pyesin, a je ti në këto foto?

Gili dita-ditës po ndryshon pamjen dhe stilin e saj, saqë publikut po i duket aq ndryshe.

Sidomos me imazhet e fundit që ka plasuar për ndjekësit, ajo duket po sikur vajzë e re, shkruan Kosovarja.

Artistja e disa hiteve, këtë herë shfaqet edhe më shumë e kuruar deri në detajin e fundit.

Paraqitja e saj nuk lë vend për shumë fjalë.