Home Uncategorized E çuditshme, hipnoterapeisti Fatmir Mucolli: Kur e pash Zotin mbeta i paralizuar....

E çuditshme, hipnoterapeisti Fatmir Mucolli: Kur e pash Zotin mbeta i paralizuar. Ja në çfarë forme m’u shfaq Zoti!

Njeriu që njihet si mesues i Meditimit, dhe i cili meret me shërimin e pacientëve me Hipnoterapi, thotë se ka arritur të futet në trupin e tij astral dhe të flas me Zotin.

Për më tepër ai shpjegon fenomene të cuditshme se si ju shfaq atij Zoti.

Ndiqeni emisionin nga minuta e 9:48 e emisionit!

Shiko videon: