Home Uncategorized (Foto) Shikoni si dukej Rudina Magjistari gjimnaziste dhe kur luante në film

(Foto) Shikoni si dukej Rudina Magjistari gjimnaziste dhe kur luante në film

Rudina Magjistari ndonse prej vitesh në ekran, duket se lidhjen e ngushtë me televizionin e ka filluar shumë herët.

Ju kujtohet filmi “Ngjyrat e jetës”? E sigurt që e keni parë.

Teksa maturantët po bëjnë mbrëmjen e maturës në turizmin e Tiranës në katin e dytë takohen maturantët e shkollës pas njëzet vjetëve.

Regjisori trajton problemet dhe shqetësimet e dy festive të ngjashme por me breza të ndryshëm duke u përpjekur kështu të portretizojë momente nga jeta në vitet ’90 në fund të sistemit komunist.

E mes atyre maturantëve figurantë ka qenë edhe Rudina Magjistari.

Asokohe Rudina ka qenë nxënëse e gjimnazit “Qemal Stafa” e po ta shihni ndonse shumë e re ajo nuk ka ndryshuar shumë dhe duket një vajzë mjaft simpatike.

Shiko foton: