Home Uncategorized Infermierja në Kumanovë kapet në momente intime në spital

Infermierja në Kumanovë kapet në momente intime në spital

Pas pubikimit të një video në të cilin pretendohet se dy ditë më parë në Emergjencën e Spitalit të Qytetit në Kumanovë një motër medicinale është kapur në momente intime përderisa ishte në orar pune, sipas “Pa Censurë”, rasti është dërguar në komisionin disciplinor dhe pritet të shqiptohen masa.

Përmes video incizimit dëshmohet se një person i huaj i cili pretendohet të mos jetë pacient, i ulur në tavolinën e punës e shoqëron motrën medicinale derisa të njejtën e presin pacientët.

Mësohet se “çifti” janë të fejuar. Për këtë rast, që mediat po e quajnë “skandal të madh”, thuhet se është njoftuar edhe drejtoresha e spitalit.