Home Uncategorized Nuk ndoqi hapat e prindërve, vajza e Angelina Jolie dhe Brad Pitt...

Nuk ndoqi hapat e prindërve, vajza e Angelina Jolie dhe Brad Pitt ka zgjedhur një profesion krejt tjetër

E bija e Angelina Jolie dhe Brad Pitt, Shiloh duket se nuk dëshiron të ketë të njëjtin profesion si prindërit e saj.

Ajo ka shprehur pasionin dhe dëshirën që ka për kërcimin.

Që e vogël ajo ka shfaqur talent në kërcim dhe prindërit nuk e kanë penguar që ta vazhdojë ta ushtrojë.

Shiloh Pitt është shfaqur duke bërë disa lëvizje në një video dhe duke treguar kështu se sa shumë e dashuron kërcimin.

Shiko videon: