Home Uncategorized Komediani i njohur i Hollywood-it: Kam bërë testin e ADN, kam gene...

Komediani i njohur i Hollywood-it: Kam bërë testin e ADN, kam gene shqiptari

Të gjithë e njohim prezantuesin televiziv amerikan dhe komedianin e njohur të Hollywood-it Jimmy Kimmel.

Komediani i njohur Jimmy Kimmel zhvillon intervista me personalitete politike dhe personazhe të famshëm të Hollywood-it dhe mirëpret artistët që të bëjnë shfaqje muzikore live.

Por ajo çfarë nuk dimë për të, na e tregoi vet ai përmes programit të tij.

Jimmy Kimmel përmes një testi ADN-je ka zbuluar se ka gjene shqiptare “E dini që kam bërë një test ADN dhe mesa duket jam pak shqiptar, duhet të jem edhe pak paragjykues” u shpreh ai.

Shiko videon: