Home Uncategorized Kështu ‘dridhin’ gjoksin Efi e Mikela kur dalin në mbrëmje

Kështu ‘dridhin’ gjoksin Efi e Mikela kur dalin në mbrëmje

Efi dhe Mikela janë bërë shoqe të mira.

Megjithëse sa ishin pjesë e Përputhen nuk kishin lidhje kaq të ngushtë ato tani shihen shpesh pranë njëra tjetres.

Së fundmi ato kanë postuar disa video nga një mbrëmje muzikore.

Vëmendje marrin me levizjet e tyre të trupit./InfoKosova/

Shiko videon: