Home Uncategorized Zgjidhet femra më tërheqëse në planet

Zgjidhet femra më tërheqëse në planet

Paige Spiranac është shpallur nga revista “Maxim” si femra më tërheqëse në botë, për vitin 2022.

Golfistja amerikane tha: “Për mua, të jesh tërheqëse do të thotë të kesh vetëbesim dhe të ndihesh mirë me veten”.

Spiranac është shumë e famshme në rrjetet sociale.

Në Instagram, ajo ka rreth 3,5 milionë ndjekës.