Home Uncategorized A ju kujtohet Arbrija e lajmeve në “KTV”, sot kaq e lumtur...

A ju kujtohet Arbrija e lajmeve në “KTV”, sot kaq e lumtur në krahët e politikanit

Lulzim Zeneli është kimist, profesor i dëshmuar, por njerëzit e njohin më shumë nga politika.

Ai, dikur ka qenë pjesë aktive e skenës sonë politike, madje një nga politikanët e rinjtë më prezent.

Lulzim Zeneli është i martuar me ish prezantuesen e edicioneve të lajmeve në “KTV”, Arbërije Prenaj, shkruan “Kosovarja”.

Arbërija prej vitesh është larguar nga televizioni dhe punon si stomatologe.