Home Uncategorized Thuhet se koha e lindjes zbulon karakterin tuaj, por edhe fatin tuaj

Thuhet se koha e lindjes zbulon karakterin tuaj, por edhe fatin tuaj

Verifikoni a sundon te ju Dielli apo Hëna.

Thuhet se koha në të cilën keni lindur zbulon karakterin e personalitetit tuaj, por edhe atë që çfarë fati ju pret.

Astrologët pajtohen se nuk është njësoj nëse keni lindur ditën apo natën.

Nëse keni lindur gjatë ditës, pozicioni i Diellit luan një rol kyç në jetën tuaj dhe në formimin e personalitetit tuaj, transmeton Telegrafi.

Ata që kanë lindur kur dielli është në kulmin e tij; do të thotë në mesditë dhe afër mesditës; karakterizohen nga krenaria, guximi dhe çiltërsia.

Për ata që kanë lindur natën, Dielli vendoset në gjysmën e poshtme të shtëpisë astrologjike, “kështu që ata janë më të rezervuar, egoistë dhe introvertë.

Dielli në fund të shtëpisë astrologjike e bën njeriun të ndjeshëm dhe të rezervuar – vëren ekspertja dhe shton se në atë rast ndikimi i Hënës te njeriu është më i madh dhe më i dukshëm.

Me perëndimin e diellit dhe hënën mbi kokë, thotë ajo, ndikimi i Diellit në thelb “heshtet” ose zbutet. Nuk po them që nuk ka fare ndikim, por ndikimi relativ i Hënës është pak më i fortë ose më i qartë, shpjegon ajo.

Nëse keni lindur natën (hëna është në gjysmën e sipërme të grafikut tuaj), “hëna bëhet udhëheqësi juaj i dritës”, vëren astrologu Chani Nicholas, duke shtuar se hëna është mishërimi i energjisë që marrim nga pozicioni ynë diellor.

– Edhe dielli edhe hëna janë tepër të rëndësishme, nuk ekzistojnë pa njëri-tjetrin. Ashtu si hëna në qiell, hëna në hartën tonë reflekton dritën e diellit tonë – shpjegon Nicholas.

Foshnjat e natës, nëse keni ndier ndonjëherë sikur rezononi më shumë me shenjën tuaj të hënës, kjo mund të jetë arsyeja pse.

Siç thotë Nicholas, shenja, shtëpia dhe aspektet e hënës në grafikun tuaj bëhen veçanërisht të rëndësishme në drejtim të arritjes së qëllimit të jetës suaj.

Ndërsa astrologu vëren se të gjitha tabelat astrologjike janë shumë të nuancuara, ndryshimi midis tabelave të ditës dhe natës mund të konsiderohet një rregull i përgjithshëm për interpretimin e fatit tuaj.