Home Uncategorized Kështu e fotografuan Violetë Kukajn në Aeroportin e Stambollit

Kështu e fotografuan Violetë Kukajn në Aeroportin e Stambollit

Me ndryshimin e statusit privat, ndryshimet në pamje dhe stil, Violetë Kukaj u vendos më në qendër të vëmemdjes se kurrë më parë.

Violetë Kukaj, vitet e fundit është “single” dhe është e qartë se statusi i ri po i shijon mjaftë.

Këngëtarja po udhëton mjaftë dhe shumë nga eksperiencat e saj të bukura i poston në faqen e saj në Instagram, ku vitet e fundit është mjaftë prezente, shkruan “Kosovarja”.

Një nga vendet e preferuara të saj është Turqia, madje fotografimin e nisë që në Aeroport.