Home Uncategorized Pas ndarjes nga Shakira, Piques i ndodh e papritura në Instagram

Pas ndarjes nga Shakira, Piques i ndodh e papritura në Instagram

Popullariteti i futbollistit të Barcelonës, Gerard Pique po bie në Instagram, ditët e fundit futbollisti i Barcelonës ka humbur rreth 1 milion ndjekës në Instagram.

Konkretisht, profili i tij ka rënë me një milion ndjekës në ditë, ndërkohë, Shakira fiton rreth 300,000 përdorues në ditë, ndarja dhe skandalet e Piques po bëjnë bujë, edhe në mesin e markave komerciale dhe tifozëve të skuadrës së Barcelonës.

Sipas sondazhit të fundit të Culemania, 63.3% e tifozëve besojnë se Pique duhet të pensionohet ose të largohet nga klubi, vetëm 17.1% e të anketuarve janë plotësisht në favor të vazhdimësisë së tij.

14.1% favorizojnë vazhdimësinë e Pique me kushtin që ai të jetë 100% fizikisht i përgatitur, ndërsa 5.4% e mbetur thonë se Pique duhet të ishte tërhequr nga Barça shumë kohë më parë.