Home Uncategorized Ja në çfarë vendi paska “piercing” vajza e Remzie Osmanit

Ja në çfarë vendi paska “piercing” vajza e Remzie Osmanit

Riola Hamzaj është vajza e vetme e këngëtares së njohur të muzikës popullore, Remzie Osmani.

Dukej që nuk i interesonte muzika e fama, por edhe Riola nuk e la pa u bërë pjesë e skenës muzikore shqiptare.

Siç e dini, edhe vajza e Remzies tashmë e ka një këngë, që nuk është popullore si ato të së ëmës, shkruan “Kosovarja”.

Riola është martuar në moshë të re dhe duket mjaftë moderne.

Siç mund ta shihni, ajo ka disa vath në vesh dhe një në hundë.

recommended by