Home Uncategorized Gruaja rrah burrin në Podujevë, ky i fundit e raporton në polici

Gruaja rrah burrin në Podujevë, ky i fundit e raporton në polici

Një rast i dhu.nës familje është raportuar dje në Podujevë.

Raportues ka qenë një burrë, i cili ka treguar në polici se është në hall nga gruaja e tij.

Kjo pasi që ajo po usht.ron dhu .në ndaj tij vazhdimisht.

Palët janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit, rasti vazhdon në procedurë të rregullt.