Home Uncategorized Majlinda Zeka ekspozon linjat përfekte në bekini

Majlinda Zeka ekspozon linjat përfekte në bekini

Maljinda Zeka shpeshherë shfaq format perfekte trupore në veshje të ndryshe, dhe rrallë herë në bekini.

Linjat e saj komentohen vazhdimisht nga adhuruesit e saj dhe media rozë, shkruan”Kosovarja”.

Së fundmi, ajo ka ndarë disa imazh mjaftë të bukura e veshur në bekini ngjyrë pink.

Imzhet i kishte shoqëruar me poza nga më të bukurat.