Home Uncategorized Violeta dhe Ganja e kallin atmosferën te Shija e Anës

Violeta dhe Ganja e kallin atmosferën te Shija e Anës

Dje të ftuarat e radhës te Shija e Anës me moderatorën Ana Rustemi, ishin të ftuara dy figura mjaftë të dashura për publikun, Violeta Kajtazi dhe Ganimete Abazi – Ganja.

Përveç që e shijuan darkën nga duart e Anës ato e ndezën dhe atmosferën. Këngë e hite nga sirtati i vjetër u kënduan nga dyshja, që përveç që janë shoqe e kolege ato janë edhe kojshike.

Për më tepër ndiqeni emisionin në linkun më poshtë.