Home Uncategorized Po ‘plaket’ Labi, kaq shumë janë rritur fëmijët e tij

Po ‘plaket’ Labi, kaq shumë janë rritur fëmijët e tij

Labinot Tahiri është këngëtari nga Ferizaj që mori zemrat e publikut që me këngën e tij të parë.

Ndonëse nisi karrierën si këngëtar, ai viteve te fundit ka sfiduar veten edhe në profesione të tjera.

Ai ka dise vite që merret me punë vullnetare duke ndihmuar kështu shumë familje me vështirësi ekonomike, për të vazhduar më vonë edhe si politikan.

Labi ëshë i martuar para disa viteve dhe është baba I tre fëmijëve.

Fëmijët e tij janë rritur aq shumë sa që na bëjnë të mendojmë se Labi ka filluar të ‘plaket’.

Shiko foton: