Home Uncategorized E shohim në debate, por kështu duket Fitore Rexhepi në plazh

E shohim në debate, por kështu duket Fitore Rexhepi në plazh

Publiku ka dëshirë që ti shohë në një dimension tjetër personazhet publik, figurat e ekranit.

Me hapjen e rrjeteve sociale dhe aktivizimin e njerëzve publik aty, mundësia për ti parë më ndryshe personat e njohur, është dukshëm më e madhe.

Edhe prezantuesja dhe gazetarja Fitore Rexhepi, vitet e fundit më e angazhuar në debate politike dhe intervista me figura politike, ka hapësirat e saj në rrjete sociale, ku poston edhe copëza nga jeta private, e që shpesh në qendër janë dy vajzat e saj, shkruan “Kosovarja”.

E shihni serioze dhe me veshje klasike në ekran, por kaq diellore duket në bregdet, në plazh.