Home Uncategorized A ju kujtohet Sasa Hoda? Kështu duket pas sfidave shëndetësore

A ju kujtohet Sasa Hoda? Kështu duket pas sfidave shëndetësore

Ajo ka rrëfyer disa herë për të kaluarën e saj, dhe luftën e madhe që ka kaluar me sëmundjen e rrallë Hemangioma (Haemangiona diffusa tegmenti abdominis et lumbalis per magna), një sëmundje të cilën vetëm 16 persona në botë e kanë.

Sasa ka treguar se kjo sëmundje ka të bëjë me mos kontrollimin e gjakut në vena, dhe se është personi i parë nga të gjashtëmbëdhjetët, që ka rrezikuar të futet në operacion për kurimin e kësaj sëmundje, shkruan “Kosovarja”.

Saranda Hoda, e njohur si Sasa, ka rrëfyer edhe për atë se si e braktisi e ëma në vegjëli.

Përkundër të gjitha sfidave në jetë, sot ajo po duket mjaftë mirë dhe në formë.