Home Uncategorized Zgjedhen “Miss Universe Albania dhe Kosova 2022”, ja kush rrëmbeu kurorat e...

Zgjedhen “Miss Universe Albania dhe Kosova 2022”, ja kush rrëmbeu kurorat e më të bukurave

Është mbajtur spektakli “Miss Universe” për Kosovë dhe Shqipëri ku janë zgjedhur dy vajzat më të bukura nga dy vendet tona.

Deta Kokomani fitoi kurorën e “Miss Universe Albania 2022” ndërsa Roksana Ibrahimi u zgjodh “Miss Universe Kosova 2022”.

Dy vajzat shqiptare do të përfaqësojnë Shqipërinë dhe Kosovën në spektaklin më të madh të bukurisë në botë “Miss Universe 2022”.