Home Uncategorized Vendosni një kub akulli në këtë pikë në kokën tuaj dhe zbuloni...

Vendosni një kub akulli në këtë pikë në kokën tuaj dhe zbuloni mrekullinë që do t’ju ndodhë

A keni menduar ndonjëherë se përdorimi i përditshëm i kubeve të akullit mund të ndihmojë trupin tuaj, t’ju shërojë, t’ju ndihmojë të rimbusheni bateritë dhe t’ju bëjë më të rinj dhe më energjikë.

Kjo mund të ndodhë nëse vendosni një kub akulli në vendin ku lidhen koka dhe qafa.

Kjo teknikë është e lidhur ngushtë me akupunkturën kineze dhe sipas kësaj vendi ku duhet të vendosni kubin e akullit quhet Feng Fu, që përkthehet në “rezidencën e erës”.

Thjesht mbajeni kubin për 20 minuta në pikën Feng Fu. Sigurisht që për herë të parë do të filloni të ndiheni shumë të ftohtë, por pas tridhjetë apo dyzet sekondash do të ndiheni të ngrohtë.

Kështu çdo ditë do të filloni të ndiheni euforikë. Kjo ndodh sepse akulli do të bëjë që endorfina të qarkullojë në qarkullimin tuaj të gjakut. Por, ka shumë më tepër përfitime nga përdorimi i kësaj teknike.

Gjumi i përmirësuar
Tretje më i mirë
Ftohje më pak të shpeshta

Më pak dhimbje kyçesh, dhëmbësh dhe dhimbje koke
Përmirësimi i frymëmarrjes dhe sistemi kardiovaskular më i mirë
Nuk ka më lezione degjenerative të shtyllës kurrizore dhe menaxhim neurologjik.

Ndihmon me sëmundjet seksualisht të transmetueshme dhe infeksionet gastrointestinale
Lufton çrregullimet e tiroides
Luf.ton hipotensionin, hipertensionin dhe artritin
Luf.ton astmën

Ndihmon me kequshqyerjen ose obezitetin
Obezitetin
Përmirëson menstruacionet dhe ndihmon me impotencën, infertilitetin, gjëndrat endokrine dhe ftohjet
Lufton pagjumësinë, lodhjen kronike, depresionin, ankthin dhe menaxhimin e çrregullimeve psiko-emocionale.