Home Uncategorized ‘Mami më vishte si vajzë’, Arbër Hajdari flet për fëmijërinë e vështirë

‘Mami më vishte si vajzë’, Arbër Hajdari flet për fëmijërinë e vështirë

Ish-opinionisti Arbër Hajdari ishte së fundmi i ftuar në emisionin “Më lër të flas”. Gjatë intervistës me vëllezërit Veshaj ai tregoi detaje nga fëmijëria e tij.

Arbri tha se mamaja e ka veshur si vajzë deri në moshën 2-vjeçare. Ai gjithashtu zbuloi se ka pasur një fëmijëri të vështirë për shkak të problemeve serioze me shëndetin.

“Deri në moshën 2-vjeçare mami më vishte si vajzë për shkak se isha pas vëllait edhe prisnin vajzë dhe kishte blerë vetëm gjëra për vajza. Gjatë asaj kohe kam qenë edhe pak pa qejf, kalova një fëmijëri të vështirë.

Pata një infeksion i cili më mori disa vite edhe duke më rrezikuar jetën dhe prindërit e mi më treguan se doktori iu ka thënë se e kam jetë të dytë. Ka zgjatur për 5 vjet si problem”, u shpreh ish-opinionisti.