Home Uncategorized Yllkën nuk do ta njihni me këtë ndryshim

Yllkën nuk do ta njihni me këtë ndryshim

Yllka Kuqi në shumë aspekte është femër e dalluar, duke goditur në çdo imazh që publikon.

Ajo për ndjekësit që ka, nuk ndalet me disa të shumta duke shkëlqyer në secilin moment që shkrep fotografi, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, me një rregullim perfekt në fytyrë dhe flokë këngëtarja duket mahnitëse.

Për më shumë, e dëshmon pamja në vijim.