Home Uncategorized Tuna, “zogu ma i mirë prej krejtve”: Po kthehna…

Tuna, “zogu ma i mirë prej krejtve”: Po kthehna…

Një nga artistet e zëshme që nuk i mungoi kurrë vëmendja.

Bëhet fjalë për këngëtaren Altuna Sejdiu, e njohur për publikun si Tuna.

Artistja ka vite që ka qëndruar larg botës së muzikës duke mos publikuar projekte të reja.

E, së fundi përmes disa imazheve unike ka paralajmëruar rikthimin e madhë në skenë.

Kujtojmë se Tuna mungoi duke qenë se ajo u bë nënë edhe e një djali dhe vazhdoi më shumë fokusin në jetën e saj private.

Shiko foton: