Home Uncategorized Një nuse me fat si Marigona, ndërroi gjithë këto vello

Një nuse me fat si Marigona, ndërroi gjithë këto vello

Marigona dhe Robin Krasniqi para pak ditësh kurorzuan dashurinë e tyre me martesë, dhe për këtë datë të rëndësishme në jetën e tyre ata organizuan një festë madhëshore.

Për secilin detaj u kujdesën persona përkatës që gjithçka të shkoi mirë e mbarë, shkruan”Kosovarja”.

Marigona po vazhdon të përflitet shumë në media për mënyrën e rregullimit, por edhe për 3 vellot e saj të cilat ishin mreslënëse, e të punuara me shumë kujdes për këtë ditë të veçantë.

Ato vello e bënë Marigonën të shkëlqej e të shijoj pa fund ëndrrën e secilës vajzë e cila një ditë ëndërron të vesh vello.