Home Uncategorized E dini sa vjeç ka qenë Alketa Gashi kur takoi bashkëshortin

E dini sa vjeç ka qenë Alketa Gashi kur takoi bashkëshortin

Alketa Gashi-Fazliu është një ndër moderatoret më të respektieshme dhe të dashura për gjithë publikun kosovar, shkruan”Kosovarja”.

Ajo për vite të tëra është pjesë e ekranit, por edhe e shtëpive të cilat janë kurioz të dinë zhvillimet në vend, ndësa Alketa ka qenë një prej moderatoreve prej të cilave i kemi marr gjithë informacionet e nevojshme.

Ndër vite, ka qenë mjaftë e rezervuar për jetën private, por ka filluar që të shpalos detaje të cilat nuk i kemi ditur ndonjëherë për të.

E futar në një intervistë, ajo ka rrëfyer për njohjen me bashkëshortin e saj, i cili ishte pjesëtar i UÇK-së dhe invalid i luftës. Bëhet fjalë për Faik Fazliun, të cilin e njohu që kur ishte 16 vjece.

Alketa tregoi se që në fillimet e njohes së tyre ajo ishte këmbëngulse dhe shumë e bindir se ai do të ishte bashkëshorti i saj.