Home Uncategorized Moderatorja Alba Merovci shfaqet pa grim në kushte shtëpije

Moderatorja Alba Merovci shfaqet pa grim në kushte shtëpije

Alba Merovci është prezantuesja dhe gazetarja e njohur e sportit në “RTK”, që e ka dëshmuar se është e zonja dhe e pa ndalshme në profesion.

Ajo, prej vitesh është ndër gazetaret dhe prezantueset e dëshmuara të sektorit të sportit.

Duket bukur, ama edhe e ka dëshmuar fuqishëm që nuk është vetëm “aksesor” në studion e sportit, pasi sjell materiale nga tereni, bënë analiza e komenton logjikshëm.

Alba, që i kushton mjaftë rëndësi edhe pamjes së jashtme, sot është shfaqur pa grim dhe duket mjaftë “fresh”./Kosovarja/