Home Uncategorized Kaq shumë ekspozon trupin Shqipja

Kaq shumë ekspozon trupin Shqipja

Shqipe Hysenaj u shfaq atraktive.

Ish konkurrentja e përputhen zgjedhi për të veshur nje model unik të fustanit.

Me pjesë ku i shihet trupi ajo ka vënë në pah format trupore.

Duket mjaft superse k.si apo ju duket dhe juve./InfoKosova/