Home Uncategorized Ryva Kajtazi bëhet dy metra e gjatë

Ryva Kajtazi bëhet dy metra e gjatë

Është këngëtare e aktore, por i pëlqen shumë edhe të pozoj. Këtë e bënë shpesh.

Faqja në Instagram e Ryva Kajtazit përditësohet gjatë gjithë kohës me foto të ndryshme të saj.

Ryves i pëlqen shumë të vesh fustane elegante e glamuroze dhe po kështu ka pozuar edhe së fundi, shkruan “Kosovarja”.

Siç mund të shihet, Ryva në këtë foto po duket shumë e gjatë.

Efekti i fustanit, apo…?