Home Uncategorized Mustafa Nano: Do të doja të kaloja një natë me Bora Zemanin....

Mustafa Nano: Do të doja të kaloja një natë me Bora Zemanin. Ja pse!

Gazetari Mustafa Nano nga Shqipëria ka dhënë një deklaratë mjaft interesante në emisionin Kojshia Show.

Ai ka thënë se do të dëshironte të kalonte një natë me Lady Gagan dhe Bora Zemanin.

Ndiqeni emisionin në minutën 11:47sec të emisionit për ta kuptuar pse.