Home Uncategorized Ariana befason me gjendjen kur është duke pastruar

Ariana befason me gjendjen kur është duke pastruar

Arianën jemi mësuar që gjithmonë ta shohim të rregulluar deri në detajin më të vogël.

Ajo për ndjekësit nuk ndalet me poza të ndryshme, ku shumë herë edhe kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, gruaja e Ermalit shihet me një moment duke pastruar dhe gjendja e saj befason ku vështirë të njihet.

Sigurisht, arsyeja është pasi që gjithmonë jemi mësuar që ta shohim në mënyrë të duhur dhe duke shkëlqyer.