Home Uncategorized Megi Pojani pyet nese ka talent për “twerk”

Megi Pojani pyet nese ka talent për “twerk”

Megi Pojani është femër mjaftë provokative, por edhe pa komplekese, ajo bënë të gjitha gjërat që i mendon, pa qarë kokën për mendimet e të tjerëve

Megi ka fituar shumë fansa të cilët e duan dhe e suportojnë, por nuk mungojnë as ata të cilët i bëjnë komente negative.

Së fundmi, në TikTok ajo ka shpërndarë një video ku po valllzonte, por pa vetëbesim tek performanca e saj.

“Talent për “twrek apo jo”,– kishte shkruar Megi në mbishkrimin e fotografisë.