Home Uncategorized Kunatat Haradinaj pozojnë bashk, ky detaj merr vëmendje

Kunatat Haradinaj pozojnë bashk, ky detaj merr vëmendje

Janë bashkëshortet e vëllezërve Haradnaj, ku secila duket më e bukur se tjetra.

Ato kanë publikuar një fotografi se bashku e që stili, bukuria dhe eleganca e tyre kanë marr vëmendje në këtë fotografi, shkruan InfoKosova.

E kush nuk do të donte të kishte kësi kunata me një raport kaq të mirë./InfoKosova/

Shiko foton: