Home Uncategorized Arta Nitaj “pa filtera” zhgënjen me pamjet nga fitnesi

Arta Nitaj “pa filtera” zhgënjen me pamjet nga fitnesi

Arta Nitaj duket se ndryshon shumë nga pamja e saj që e shohim në Instagram, ndërsa photoshopi duket se është ar.më e fortë e saj.

Në disa fotografi, modelja shihet në palester, ndërsa pamja e saj është krejt ndryshe nga ato që ajo servon shpesh për ndjekësit e saj në Instagram ku ka mijëra ndjekës.

Më poshtë mund ta shihni modelen pa filtera dhe shpresoj të mos të zhgenjeheni.

Shiko fotot: