Home Uncategorized A e posedoni shprehinë më të zakonshme të njerëzve inteligjentë?

A e posedoni shprehinë më të zakonshme të njerëzve inteligjentë?

Personat inteligjentë bëjnë shumë pyetje

Personat inteligjentë refuzojnë të besojnë çdo gjë që e lexojnë apo dëgjojnë. Ata vazhdimisht i vënë në pyetje besimet e ndryshme, idetë, traditat, transmeton Kosovarja.

Ata aplikojnë aftësi të thella të mendimit kritik për t’i formuar opinionet e tyre, ndërsa në fund ia dalin të shohin se çfarë në të vërtet po ndodh në një rrethanë të caktuar.

Pra, njerëzit inetligjentë qëndrojnë pas besimeve të tyre dhe e ndjekin rrugën e tyre në jetë, por vazhdimisht në kërkim të njohurive të reja.