Home Uncategorized Vajza e Vali Corleones: Morena iu jep gazetarëve nga 50 a 100...

Vajza e Vali Corleones: Morena iu jep gazetarëve nga 50 a 100 euro të mos i publikohen videot me…

Vajza e Vali Corleones siç duket ka një problem të madh me artisten shqiptare Morena Tarakun.

Anita ka reaguar e revoltuar përmes një video në Tik-Tok, e cila tha se Morena ka bërë disa deklarata të forta për të.

Sipas saj Morena ka postuar një video në rrjetet sociale ku shihet Anita duke kryer marrëdhënie se,su.ale.

Kjo gjë acaroi vajzën e Vali Corleones dhe shp,ër.theu në akuza të rë.n,da ndaj modeles dhe këngëtares Taraku.

Anita u shpreh se vajza e cila shihet në video është vet Morena.

Madje, ajo tha se Taraku iu jep para mediave që të mos i publikohen videot dhe se kryen mar.rëd.hë,nie me indianë.

“Father King ma dha celularin dhe më tha t’ja fshija nga Snapi.

Dhe unë mendova me ja fshi këtë pr.ostitutën e vogël që më përmend emrin dhe mbiemrin tim nëpër faqet e saj ku thotë se unë jam duke bërë s.e.s..,Vetëm se në atë video është kjo që bën se..,s., Dhe që u jep gazetarëe nga 50 a 100 euro dhe pastaj mbytet duke bërë se.s me indianë”, dëgjohet duke thënë Anita teksa tregon ‘live’ se po heqë nga snapi i babait, modelen Taraku.

Kujtojmë se Vali Corleones i është zgjatur edhe për dy muaj parabr,g.imi për shkak të dh.unë.s që ush.troi ndaj familjarëve të tij.

Shiko videon: