Home Uncategorized Sinan Vllasaliu më i dashuruar se kurrë, shfaqet përkrah bashkëshortes

Sinan Vllasaliu më i dashuruar se kurrë, shfaqet përkrah bashkëshortes

Sinan Vllasaliu mbetët një ndër këngëtarët të cilin e duan të gjitha gjeneratat. Ai vazhdon të jetë në listat e këngëtarëve më të dëgjuar për çdo grupmoshë, me zërin e veçantë që e karakterizon, e që ndez ndejat dhe ahengjet.

Vllasaliu i qëndroi besnik skenës dhe këngës, por mbi të gjitha gruas së tij, me të cilën e ka edhe vajzën Edonën.

Në foton e fundit ai shfaqet me Teutën, të buzëqeshur. Edhe në këtë postim vihet në pah thjeshtësia dhe bukuria e Teutës, ani se vitet po kalojnë.

Përkrah fotos së përbashkët Teuta ka vendosur një zemër, duke ia dedikuar kështu Sinanit.