Home Uncategorized Milot e Belkiz dalin në shëtitje me fëmijët, kaq bukur janë veshur

Milot e Belkiz dalin në shëtitje me fëmijët, kaq bukur janë veshur

Milot dhe Belkiz kanë familje të mrekullueshme tashmë prej 4 anëtarësh.

Me dy djemtë e tyre na sjellin foto të ëmbla mjaft shpesh.

Së fundmi kanë publikuar një fotografi ku shihen bashkë që të katërt.

Vëmendje merrë edhe veshja e tyre e bukur./InfoKosova/