Home Uncategorized Sa bukur është rregulluar Edita Sopjani për Bajram

Sa bukur është rregulluar Edita Sopjani për Bajram

Edita Sopjani është gazetarje e mirënjohur e cila tashmë jeton në Gjermani.

Meqensë e sot të gjithë myslimanët festojnë , edhe ajo si duket është rregulluar dhe po pret mysafir.

Fustani i zi dhe grimi i lehtë i shkonin shumë për këtë festë , ajo që bie në sy është barku i rrumbullakosur.

Si duket ajo ë shtë në muajt e fundit të shtatzanisë, Edita ende nuk e ka zbuluar gjininë e foshjës./Kosovarja/

Shiko videon: