Home Uncategorized Gjëja e parë që shikoni në foto tregon shumë për personalitetin tuaj

Gjëja e parë që shikoni në foto tregon shumë për personalitetin tuaj

Sipas Hermann Rorschach, krijues i famshëm i testeve me njolla boje, ajo që një person shikon në një imazh, përcakton shumë anë të karakterit dhe personalitetit të tij.

Kësaj radhe me anë të këtij imazhi, do arrini që të zbuloni shumë për veten dhe gjithçka në bazë të gjësë së parë që shikoni.

Dy profile – Kjo do të thotë se ju pëlqejnë detajet dhe preferoni që të shmangni problemet në momentin kur ju dalin përball.

Mobilje – Preferoni që të bëni një hap pas për të parë situatat me më shumë qetësi, në mënyrë që të shikoni gjithçka. Zakonisht mblidhni çdo informacion dhe analizoni gjithçka me detaj, para se të zgjidhni një problem.