Home Uncategorized Shokuese: Hoxhë Sadulla Bajrami, banorët e parë te Xhehnemit do jenë Hoxhollaret,...

Shokuese: Hoxhë Sadulla Bajrami, banorët e parë te Xhehnemit do jenë Hoxhollaret, ja pse!

Hoxhë Sadulla Bajrami nga Kumanova i njohur me ligjeratat e tij kontraverse, ishte mysafir në emisionin ndër më të shikuarit në vend dhe më gjerë Kojshia Show.

Hoxhe Sadullah Bajrami ka befasuar të gjithë me deklaratën që ka dhënë në këtë emision, duke treguar se banorët e parë te Xhehnemit do të jenë Hoxhollaret.

Për ta kuptuar pse, ndiqeni emisionin nga minuta e 35.42.

Shiko videon: