Home Uncategorized Engji publikon bakllavat e Bajramit

Engji publikon bakllavat e Bajramit

Engjëllusha tregohet aq e zonja, saqë qysh në mëngjes ka postuar bakllavat e festës së Fiter Bajramit.

Ajo sigurisht, ka filluar përgatitjet qysh herët, pasi që është një femër e përkushtuar në shumë aspekte.

Po ashtu, edhe në muzikë Engji gjithmonë mbetët e dalluar me zërin që ka, ku bën atmosferë kudo që shkon.

Për më shumë, shikojeni modelet dhe mund të merrni ide nga ajo.