Home Uncategorized Skandaloze: Gjyshja kosovare që bën marrëdhënie me të mitur në këmbim të...

Skandaloze: Gjyshja kosovare që bën marrëdhënie me të mitur në këmbim të parave

omediani , Visar Dërmaku, i njohur si Gani Gërmia ka bërë një hulumtim të një grua në Prizren që shfrytëzon të miturit.
Komediani fillimisht del të pijë kafe ne këtë grua,

Pas pirjes së kafes, Visar Dërmaku dhe gjyshja nisen për tek vendi që kjo grua besohet se e ka përdorur për marrdhënie.

Në këtë moment, komediani i tregon profesionin e tij dhe kritkon për veprimet e saja me të rinjtë.

Sipas Dërmakut, ai ka qenë duke e përcjellur qe një kohë, dhe kjo grua ka shfrytëzuar këta të rinj.

Për më shumë shikoni videon: