Home Uncategorized Këta janë fshatrat me emrat më të pisët në trojet shqiptare

Këta janë fshatrat me emrat më të pisët në trojet shqiptare

Shumica e vendeve janë gjithnjë interesant nëse merren për studim apo nga rrënja që krijon emrin e tyre.

Në Shqipëri dhe Kosovë ka disa fshatra me emra nga më të çuditshmit dhe nuk është për t’u habitura duke parë tranzicionin politik dhe historikun nëpër të cilin kanë kaluar territoret shqiptare.

Më poshtë do të shikoni emrat me tëçuditshëm që mbajnë disa fshatra në Shqipëri.

Vithkuqi – Korça
Kurveleshi – Tepelenë
Xhylek.ar – Gjilan

Muqibab – Gjilan
Kuqan – Elbasan
Qinam – Erseke

Symize – Tepelenë
Mize – Lushnje
Bubullime – Lushnje

Lluk.a r – Prishtinë
Leshnje – Skrapar
Kakardhiq – Lezhë
Kaqibeg – Podujevë

Skorobisht – Prizren
Neperbisht – Suharekë
Makresh – Novoberd

Qyqylagë – Lipjan
Ngucat – Malisheve
Bithuq – Diber

Muqiverrc – Kameni