Home Uncategorized VIDEO: Bekim Berisha ABEJA dhe Sami Lushtaku në 1994 drejtuar popullit: MOS...

VIDEO: Bekim Berisha ABEJA dhe Sami Lushtaku në 1994 drejtuar popullit: MOS FLENI

Bekim Berisha gjithmonë ishte fjalëpak, mirëpo në arkivin e bashkëveprimtarëve të tij kemi arritur të sigurojmë një video të nëntorit 1994 në Ausburg të Gjermanisë. Pas insistimit të Sami Lushtakut, Bekim Berisha kishte rrëfyer për luf.tën në Kroaci dhe në Bosnje, dhe preokupimet e tij për Kosovën.

“… i pla gosur eca si pinguin, plagosem për herën e tretë. Unë si person mund të flas dhe të veproj vetëm në emrin tim… mos fleni se çdo fillim është i vështirë, unë vetëm jam i largum fizikisht se me shpirtë atje qëndroj dhe për atë jetoj.

Arma më e fortë është kur zërin e ngritë për liri. Ar ma më e fortë kur të thuash mëmëdhe nga t’i nuk largohem…”, kishte treguar ABEJA.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=eDIr3SuZw0s min 20