Home Uncategorized Ky është kunati i panjohur i Afrona Dikës

Ky është kunati i panjohur i Afrona Dikës

Blero Muharremi është këngëtari kosovar i cili ka një stil të veçantë të këndimit për të cilin pëlqehet mjaft shumë.

Sidomos baladat kohët e fundit janë pika kyçe me çka ai ka arritur të bëjë shumë fansa.

Ai është i martuar me modelen bukuroshe Afrona Dikën, të cilët jetojnë ndaraz.

Blero me anë të postimeve na ka prezantuar shpesh edhe me familjarët e tij.

Ashtu si dhe sot që publikoj të vëllain Burimin, duke thënë se po i mungon shumë.