Home Uncategorized Sarah kështu ‘tallet’ me DJ PM

Sarah kështu ‘tallet’ me DJ PM

Sarah dhe DJ PM duket se janë bërë ë pandashëm.

Edhe pse larg ata mundohen që ta vizitojnë shpesh njëri tjetrin.

Së fundmi ishte Sarah që postoi një video të DJ PM.

Ajo bën shaka me të për shapkat që mban gjithmonë mbathur./InfoKosova/

Shiko videon: