Home Uncategorized Kështu ia uron fëstën e shën valentinit Dj Dagz të dashurës së...

Kështu ia uron fëstën e shën valentinit Dj Dagz të dashurës së tij

Kështu ia uron fëstën e shën valentinit dj dagz të dashurës së tij.

Dj Dagz dhe prezantuesja e njohur Einxhel Shkira kanë filluar një njohje brenda shtëpisë më të madhe në Shqipëri “Big Brother VIP”.

Pas njohjes për më shumë se një muaj ata filluan një lidhje dashurie.

Dj Dagz është larguar nga shtëpia, ndërsa Einxhel është ende brenda, por edhe pse larg njëri tjetrit Dj Dgaz nuk harroi që t’ia uroj festën e shën valentinit të dashurës së tij.

Me një postim shumë të ëmbël, të dy po duken shumë të lumtur e rahat pranë njëri tjetrit. /Kosovarja/