Home Uncategorized Ngjashmëria në mes nuses së djalit të Sali Berishës dhe të dashurës...

Ngjashmëria në mes nuses së djalit të Sali Berishës dhe të dashurës së Ronaldos

Ka edhe nga ato rastet kur njerëz të ndryshëm kanë ngjashmëri të madhe me njëri-tjetrin, nga këto raste kemi edhe tek ne.

Moderatorja shqiptare njëherit nusja e djalit të Sali Berishës, Armina Mevlani ka ngjajshmëri të madh me të dashurën e Ronaldos, Georgina Rodriguez.

Po të vizitojmë profilet e tyre mund të shohim ngjajshmëritë mes të dyjave.

Gjithashtu të dyja komentohet shumë për pamjen dhe jetën e tyre./Lajmi/